Scroll to top
en fr

The Le Pot Commun project in Office et Culture

published on February 13, 2018

Office et Culture is an online magazine dedicated to the planning of workspaces around the world. He recently published an article about our achievement for the Le Pot Commun office fit-out project.

A collaborative “loft” workspace

Interior design firm Studio Boy worked with Factory on this project. The startup Le Pot Commun has launched an online fundraising platform. She wanted to redevelop her premises located in the heart of Paris. The place enjoys an incredible panoramic view. Indeed, it overlooks both Saint Lazare, the Sacré Coeur, the Eiffel Tower and the roofs of the capital.

Depending on the company’s collaborative way of working, a redevelopment of its offices was necessary. For this, Factory supported him in his project. The objective here was to allow employees to work in an open space created to measure and adapted to their needs. The setting is now stimulating and includes informal workspaces. In addition, places to relax also contribute to the well-being of the team.

Discover our partners & suppliers

Do you have a project, a question ?